Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..nebojte se...na vás to určitě nikdo shodit nezkusí...což nic nemění na mém názoru...že by z vašich názorů člověk blil...hezký den...

1 1
možnosti

Škoda ,že se nemůže dát záporná "karma":Tomuto článku bych jí rád udělil!Zesměšňovat akt solidarity a účasti na lidech kteří ukazují Česko v lepším světle není přinejmenším o moudrosti pisatele!Jsem naopak rád,že výzvu k účasti s přáteli a rodinami padlích vojáků přišli jak od vlády,tak i od pana kardinála tak i od presidenta!!!

1 1
možnosti
Foto

Nic se nemá přehánět. Čest jejich památce. Ale shazovat pisatele článku a snižovat jeho inteligenci jen proto že má jiný názor není dobré.

1 1
možnosti

K Vaší kritice NATO si dovoluji připomenout akci Varšavské smlouvy v r. 1968. To byla podle Vás zřejmě ta správná mírová akce... Po přečtení Vašeho blogu se modlím, aby tu zase jednou nevyhráli volby komunisti !!!

5 0
možnosti
Foto

Ženevskou konfekcí, která vstoupila v platnost 08. 06. 1977 je uvedené  v článku 47, kdo je žoldnéř. 1) Žoldnéř nemá právo status kombatanta nebo v přépadě válečného zajatce. Žoldnéř je jakákoliv osoba, která je účelově rekrutována v místě bojů nebo v zahraničí za účelem účšastni se přímo bojů

Ženevskými konvencemi se na mezinárodní úrovni válčení řídí, jde s nadsázkou o globální válečný zákoník. Vstoupil v platnost 8. června 1977.

Jeho text říká:

Článek 47. Žoldnéři

1. Žoldnéř nemá právo na status kombatanta nebo v případě zajetí válečného zajatce.

2. Žoldnéř je jakákoliv osoba, která: (a) je účelově rekrutována v místě bojů nebo v zahraničí za účelem účasti v konfliktu;(b) účastní se přímo bojů; (c) je motivována k účasti v bojích především z touhy o vlastní obohacení a je jim Stranou účastníci se konfliktu přislíbena materiální kompenzace výrazně převyšující plat osob majících odpovídající hodnost a zaměření v armádě Strany; (d) není občanem Stran účastnící se konfliktu ani obyvatel teritoria pod kontrolou Strany účastnící se konfliktu(e) není příslušníkem ozbrojených sil Strany účastnící se konfliktu; a (f) nebyla vyslána Státem, který se konfliktu neúčastní v rámci své oficiální služby jako člen ozbrojených sil. Takže, je zda každému blbovi jasné, kdo je žoldnéř a kdo ne. Jinak  osoba, která naše hrdiny nazývá žoldneři si jiné oslovení nezaslouží.

2 0
možnosti

Jsem rad, ze jste potvrdil, ze prislusnici armady CR nemohou byt v ramci boju v Afganistanu v zadnem pripade nazyvani zoldneri ;-)

3 0
možnosti
Foto

Asi těžko očekávat od politika, který v rámci vazalské služby ČR vyslal vojáky do ciziny, že řekne - OK, já jsem to zavinil, sorry. To on neřekne. Proto mu nezbývá než mluvit o hrdinech a prosazovat pokračování agrese.

5 2
možnosti

Tady seš správně Macku, u kolegy soudruha:-)

1 0
možnosti

Jé autore, já přehlédl že jste komunista, to vysvětluje mnohé ;-D

4 1
možnosti

...lze to vůbec přehlédnout?

2 1
možnosti

Jako žoldáci? Urážíte lidi které neznáte, kteří žoldáci nejsou... V tomto kontextu Vám jistě nebude vadit když Vás nazvu debilem. A myslím že budu pravdě blíže než vy s těmi žoldáky...

8 4
možnosti
Foto

Nehezké přirovnání na člověka který jen vyjádřil svůj názor.

0 0
možnosti

To mi vysvětlete, jak komunisté bojovali proti řádění Srbů v Kosovu, a jak bojují proti válce v Sýrii, kde největšími podporovateli jsou Saudská Arábie, Irán a Rusko?

2 1
možnosti

Co to plácáte za hovadiny ?  S tím Kosovem  jste víc než mimo .  Už to nepijte ani ředěný.:-/

0 0
možnosti

"Zahynuli jako žoldáci při plnění agresivních plánů vojenského paktu NATO, EU, USA a jeho spojenců při pochybných zahraničních misích"

Tohle když čtu tak jediné co mě napadne pondělní Politické školení mužstva v ČSLA v letech 70 tých a blbý zelený bolševický politruk který tohle žvaní. 8-o

A kupodivu tyhle hrůzné normalizační žvásty se někteří nestydí pod svým jménem dneska sázet na Internet, tohle napsat můj příbuzný nebo dokonce potomek tak budu do smrti chodit kanálama. Rv

11 4
možnosti

Jestlipak ti soudruhu radní, ten článek schválili soudruzi nadřízení? Já jen, abys tak nějak nešvejkoval na své triko, soudruhu zastupitelskej....RvRv

7 1
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik