Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za studenej vojny existovali oveľa horšie hrozby, ako nejaký diktátor. tá vojna sa kedykoľvek mohla zvrhnúť na horúcu, takže bolo logické, že sa obe strany znažili prekloniť misky váh na svoju stranu aj s nutným zlom v podobe diktátorov. Lenže tá doba skončila, čo si kovaní komunisti nevšimli a stále žijú vo svojom zvrhlom svete,

0 0
možnosti

Popis vojenských pučů (apod.) výborný. Srovnání správné.

Zbytek jsou ovšem - politicky korektně řečeno - nepodložené bludy (nekorektně: ideologické žvásty).

Seznam nespolehlivých lidí, které je třeba v případě nebezpečí internovat, měly a mají tajné služby všech zemí - NATO-NENATO. Perfektně rozvinutá byla tato "služba" zejména v SSSR a posléze ve fašistickém Německu.

1 1
možnosti
Foto

No jo člen zločinecké organizace KSČM. RvRvRv

6 2
možnosti

Pane Kindl. Jste inteligentní člověk? Doufám, že ano a proto bych od vás očekával úplně jiný příspěvek.

Není až tak důležité jestli je pisatel blogu členem KSČM, ale je podstatně důležitější jestli má pravdu, nebo jestli se alespoň něco z toho co napsal zakládá na pravdě. A od vás bych očekával, že jeho argumenty vyvrátíte, nebo potvrdíte.

A co se týče té zločinecké organizace, já tvrdím, že vše je o lidech. I tzv.západní demokracie se nemá zrovna čím chlubit.

3 1
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik