Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Beru to,

jako informaci, nejsem odborník. Válka je svinstvo a politici, kteří se neumí domluvit, by měli prožít život v hnoji.

Zbraně se vyrábějí, aby zabíjely. Čím lépe zabíjejí, tím jsou dražší a kvalitnější. Pokud někdo válčí, tak používá to nejhorší, co zabije nejvíce protivníků. Co bude potom, mu je celkem jedno.

Ti pitomci se budou zabíjet, dokud jim nespadne na hlavu vodíková bomba. Pak si ten vojenský šrot můžou vzít sebou na věčnost.

Největší sranda je to, že jim různí pitomci ještě tleskají, ale mají smůlu, skončí stejně.

A to je dobře.

Mír je pro slušné lidi, válka pro pitomce!;-O

3 0
možnosti
Foto

Tak P.T. VÁLEČNÍCI;-D Sledujte vývoj u nás i ve světě, atˇ zase stačíte včas obracet korouhvičky:-P I tak hezkej den;-)

2 2
možnosti
MS
PB

.... obecně bych válečný syndrom připisoval hrůzným zážitkům a prožitkům v přímém boji (posttraumatický stres atd.),- specifické zdravotní komplikace zapříčiněné používáním OU je už poněkud vyšší level,- používání této munice ničí nejenom protivníka, ale zároveň ohrožuje vlastního bojovníka (povýstřelové zplodiny v poměrně malém, uzavřeném prostoru tanku). Nejenom Američani s tem maji po Zálivu děsivý zkušenosti a výsledky výzkumů vyznívají všelijak,- vzniku a projevu syndromu připisují xxx faktorů. Však konkrétně v otázce OU by nebylo vod věci otestovat zpětně, za posledních cca 20 let, zdravotní stav všech tankistů, kteří si prokazatelně s touto municí zastříleli !,- ....... nóóó, tak sem jim zase poradil a pro dnešek mám splněno, žejo !

2 1
možnosti
Foto

J35a67k75u92b 90R90o17t21h

16. 2. 2017 12:39

"povýstřelové zplodiny v poměrně malém, uzavřeném prostoru tanku", zřejmě z OU. ;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Jen malá ,,technická": např. letouny Tornado mohou nést aerodinamic.kontejner pod trupem. V něm může být až tři sta(!),,PUMIČEK", vybavených padáčkem, na kterém po schozu (v podstatě vysypání)rychle rotují. Jsou vybaveny infračidlem a mají kumulativní nálož. Jde o výzbroj, určenou k ničení seskupené techniky, především tanků. Není to nic nového. Že by mohli být vybaveny OU, to by asi nebyl problém. Zda někde byly využity i v praxi, to nevím, ale ani bych to nevylučoval. Snad jen, že technický pokrok jde stále ,,kupředu" i v zabíjení, což lze asi těžko popřít:-(

1 3
možnosti
Foto

Ale pane K.;-D Toto jsou TTD, včetně výstroje konkret. typu letounu. A mínusem je nezměníte:-P Mimochodem, Tornáda byla i v nasazení v ,,pár" konfliktech;-)

1 2
možnosti
JH

J79a35n 93H39r47u56š17k75a

16. 2. 2017 10:15

zase technické bludy o DU...ale chápu čerpat ze sputniku...:D

3 1
možnosti
Foto

Pokud se týká války v Iránu , tak případy leukémie byly zaznamenány ve velmi krátké době po předpokládané expozici radioaktivním zářením z uranové munice, takže je velmi málo pravděpodobná přímá závislost mezi těmito onemocněními a nasazením vojáků v oblasti, která byla kontaminována. Za tak krátkou dobu se příznaky z ozáření nemohly projevit. Uvažuje se, že to bylo způsobeno dílem, bombardováním irácků skladů, kde byla skladována chemická munice, důsledkem mohla být i i válka mezi Irákem a Iránem, při které byly použity chemické zbraně a zbytky těcho chemický zbraní kontaminovalo, půdu a vodu a dílem to mohly způsobit požáry ropných polí, neboť ropa obsahuje aromatické uhlovodíky, které jsou toxiké, ale mají i vysoce karcinogení účinky.Rv

0 0
možnosti
Foto

Že by byla užívána munice s OU ve váce Irák/Irán, to nevím. Že důsledky této války přetrvaly po léta, to je nesporné. Nakonec, vždytˇ trvala, tuším, osm let;-)

1 0
možnosti
MS

Dobře jste si v rádoby odborném článku ohřál svoji (komunistickou) polívčičku. :-/ Rv

4 2
možnosti
Foto

Jak autor, tak i leckteří diskutéři dělají totéž, ač v gardu opačném, že;-D

1 3
možnosti
Foto

J57a28k67u69b 43R63o63t14h

16. 2. 2017 9:33

Fascinující je také obvyklé a zcela nesmyslné tvrzení o bombách z ochuzeného uranu, ty měly být shazovány na nebohé Srby. Tento blud (či prachsprostá lež) si žije vlastním životem už od r. 99. ;-O

6 1
možnosti
Foto

Mně na celé věci fascinuje, jak někdo může věřit tomu, že by USA bombardovalo Bělehrad střelami obsahující uran. Kdyby to byla pravda, tak by Rusko a Srbsko, Čina řvali jak pominutí. Tomu může věřit jenom chorý mozek. Kdyby se to týkalo Ruska, tak prosím. To tohle je typická ukázka jak působí dezinformace.

3 1
možnosti
Foto

Pán si prostě přečetl na iternetu sputnik, aronet, ekolisty, kde jsou tyto lži a hlouposti uvedené a poctivě to opsal. Jak jinak.

5 1
možnosti
Foto

Nevím, o si přečetl autor, ale jak sám uvádíte, objevila se zpráva. V našich mediích, že;-)

1 1
možnosti
Foto

USA používají střely z ochuzeného uranu v podkaliberní střelách s oddělitelným vodícím pouzdrem a křídelkovou stabilizací, tato střela je určena pro kanóny s hladkým vývrtem hlavně, tzn. jde o střely, které nejsou stabilizovány rotací. Tento princip použitý již za druhé světové války umožňuje dosažení neobvykle vysokých úsťových rychlostí. Tedy ochuzený uran se rozhodně nepoužívá v raketách odpalovaných z letadel. Pouze a jenom v kanonech tanků, k zničení tanků protivníka, protože normální střela tank poškodí, ale nezničí. Zda radiace munice s ochuzeným uranem má vliv na zdraví vojáků, neprokázal průzkům prováděný Ruskem, USA a jinými zeměmí. Samotná úroveň radiace této munice je poměrně nízká není bezdůvodné také připomenout, že i v běžném životě jsme vystaveni vlivům nízké radiace z tzv. přirozeného pozadíRvRv

4 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik