Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Wiener Schnitzel se dela z masa teleciho, nikoliv veproveho!

1 0
možnosti
Foto

Upadáme všeobecně. U nás na Blatech je zemědělský podnik, produkující brambory a zeleninu. Rok od roku působí zuboženějším dojmem. Ve vesnicích, kde bývaly kravíny a vepříny jsou místo nich štěpkovny dříví, sklady uhlí nebo chátrající prázdné budovy. Působíme dojmem ochotníků, kterým na scénu přijeli profesionální herci a oni místo aby přijali výzvu, stáhli oháňku mezi nohy a začali zoufale skučet.

1 0
možnosti
MW

české zboží od českých prodejců

0 0
možnosti
VA

S Vašim příspěvkem nelze než souhlasitR^ Připadá mi zbytečné a krátkozraké ať už z hlediska ekonomického tak z hlediska kvality potravin dovážet potraviny a suroviny které si dokážeme vypěstovat sami! Byli jsme cukrovarnická velmoc, obilí kukuřici a spoustu jiných zemědělských plodin jsme dokonce vyváželi. Vepříny krachují Kravíny se změnili na sklady, drůbež vozíme bůh ví odkud,!! RROČ?!!!!!!

2 0
možnosti
PK

Já samozřejmě fandím české produkci potravin, kuřátko z Brazílie či cibuli z Australie nemusím (i když žena tvrdila, že ta cibule byla výborná). Nesmíme však podlehnout opačné iluzi, že vše české je skvělé a dovezené špatné. Pro Vaši informaci - koupili jsme si 2x na trhu českou tlačenku z auta "od výrobce" a 2x jsme se posr...

2 0
možnosti
KN

K74a26r18e59l 51N49o77v29á91k

26. 10. 2013 8:32

Izolace je velice nebezpečná.

Potřebujeme spíše širokou obchodní spolupráci bez omezování a bez dotací

0 1
možnosti
JH

To ano, ale taky stejné a rovné podmínky - jinak se to tady zhroutí - lidi můžou makat jak chtějí když bez dotací to za stejné peníze nevyrobí

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1113x
Mám syna puberťáka, malého syna, psa a ženu. Zajímám se o svět kolem sebe, o astronomii, elektrotechniku, počítače, historii, politiku. Své stránky mám na www.zdenekstefek.cz. Od listopadu 2012 jsem krajským zastupitelem za KSČM ve Středočeském kraji. 

Seznam rubrik